Vaše lékárna on-line
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály.
Lyofilizované jahody, tedy jahody sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmraženo a následně pomalu sušeno ve vakuu. Zde dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové.
Křupavoučké lyofilizované maliny mají chuť, vůni, barvu, vitamíny a živiny jako čerstvé ovoce. Pochutnejte si na voňavých malinách kdykoli, kdy na ně dostanete chuť.
Mango sušené mrazem, neboli lyofilizované mango si díky šetrnému procesu lyofilizace zachovává barvu, chuť, vůni a živiny jako čerstvé mango. Proces lyofilizace spočívá v prudkém zmrazení a následném pomalém sušení ve vakuu, které mango zbaví 95 % vody.
Sušené brusinky plody. Vhodné k přímé konzumaci. Může obsahovat stopy arašídů, skořápkových plodů, mléka, obilovin obsahujících lepek, sóji a sezamu.
POEX Sušené datle obalené v hořké čokoládě a skořici. V hořké čokoládě s obsahem kakaové sušiny min. 38 %.
Brusinky v hořké čokoládě obsahují proslazené brusinky 33 %, které jsou obaleny hořkou čokoládou - 65 %.
Lahůdkové plody švestek, které mj. díky vysokému obsahu vlákniny přispívají k normální střevní činnosti.
Pestrá směs skořápkových plodů, kandovaného a sušeného ovoce. Lze ji konzumovat jako potravinu s příznivými nutričními vlastnosti i jako pochutinu.